Betano App Romania

Unul dintre operatorii internaționali cu cea mai rapidă creștere este Betano, care oferă un site web incredibil de jocuri de noroc, cote competitive, bonus extraordinar de bun venit și streaming live gratuit al celor mai mari evenimente sportive. În plus, Betano este disponibil și pe dispozitivele dvs. mobile. Puteți descărca aplicația Betano de pe orice dispozitiv Android și / sau dispozitiv iOS. Astfel chiar și cei mai pretențioși jucători care vor să se distreze în mișcare pot experimenta tot ce are de oferit site-ul pe desktop!

Betano, este unul dintre cei mai buni furnizori mobile-friendly de pariuri și cazinouri. Este o companie membră a holdingului Kaizen International care este o autoritate de jocuri din Malta și are licențe locale în Germania, Austria, România și Portugalia, iar marca Stoiximan a aceleiași companii este autorizată și activă în Grecia și Cipru.

Betano App

Povestea Betano a început în 2016, când a fost fondat și a devenit cel mai mare operator de pariuri sportive digitale. Rapid, furnizorul a devenit una dintre companiile iGaming cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Acum, aplicația sa mobilă, precum și site-ul mobil sunt elegante, bine proiectate și ușor de utilizat. Dar, trebuie să știi că înainte lua telefonul și de a începe să pariezi sau să invârți rolele Vegas, trebuie mai întâi să descarci aplicația. Deci, pentru cei care nu mai pot aștepta, iată cele două versiuni.

Acum pe Google Play - android
Descărcați de pe App Store - iOS
  CUPRINS

Ofertă bonus Betano mobil

Din păcate, până la momentul în care au fost scrise aceste rânduri, operatorul nu a oferit niciun bonus special pentru Betano mobile. Desigur, aceasta este o practică folosită pe scară largă de cazinouri și casele de pariuri în zilele noastre…

Pe de altă parte, indiferent dacă alegeți aplicația mobilă sau site-ul veți primi în continuare toate bonusurile disponibile pentru cazinoul online și casa de pariuri. Și acest lucru este minunat, deoarece jucătorii se pot bucura de rotirile gratuite sau bonusul la depunere fără a face sacrificii financiare mari.

Există multe promoții și aici veți afla mai multe despre ele:

Bonus de Bun Venit Betano mobil

Oferta Betano pentru toți clienții noi. Imediat ce efectuezi prima depunere, vei primi un bonus de 100% din valoarea depunerii, până la 500 de lei. Astfel, dacă prima ta depunere este de 500 de lei, noi îți oferim încă 500, iar tu vei începe jocul cu un total de 1.000 lei!

Bonusuri și oferte Betano mobil pentru clienții existenți

Te-ai înregistrat și ai primit bonusul de bun venit Betano? Ai celebrat deja câteva victorii și după un timp simți nevoia să fii apreciat? Furnizorul nu te va dezamăgi, deoarece există bonusuri și pentru jucătorii existenți. De exemplu, bonusul ACCA, care vă va oferi câștiguri suplimentare dacă selectați mai multe meciuri de fotbal sau baschet la cote de cel puțin 1,5.

De asemenea, există oferte pentru pasionații de tenis (Avans de 2 Seturi) Are tenismenul pe care ai pariat două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău!, pentru microbiști (Miza înapoi la 0-0. Pariați înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza!), Super Quoten, asigurarea ACCA și, desigur, în mod regulat jucătorii de cazino vor primi câteva rotiri gratuite suplimentare!

Cum descarcați Betano App pentru Android?

Betano Mobil App Pentru Android

Dacă sunteți un jucător cu experiență și ați folosit una sau două aplicații pentru jocuri de noroc Android în trecut, atunci să știți că acest proces nu este atât de ușor pe cât pare. Dacă sunteți un jucător nou, vă veți întreba de ce nici cei mai buni operatori din lume, cum ar fi Betano, nu își vor oferi aplicația direct în Google Play. Ei bine, răspunsul este că nimeni nu vrea să se încurce cu condițiile stricte de la Google.

Cu toate acestea, există întotdeauna o cale și ați ajuns în locul potrivit pentru a descărca aplicația dvs. Android Betano preferată. Cazinourile online și operatorii de pariuri au găsit o soluție la problemă prin crearea propriului fișier apk de care are nevoie dispozitivul dvs. În acest fel, toată lumea se poate bucura de această aplicație mobilă uimitoare pe dispozitivul Android. Iată ce trebuie să faceți.


Instalează Betano App pe Android Instalează Betano App pe Android Instalează Betano App pe Android

 • Accesați ro.betano.com utilizând dispozitivul dvs. mobil
 • Pasul 1 – Descarcă aplicația Apasă butonul “Descarcă aplicația de Android”. Fișierul apk al Betano va fi descărcat pe telefonul tău.
 • Pasul 2 – Activează sursele necunoscute. Apasă pe fișierul apk și vei primi o alertă din motive de securitate, care blochează instalarea aplicațiilor obținute din surse necunoscute. Mergi la Settings > Security și bifează opțiunea surse necunoscute (unkown sources). Apasă OK în mesajul care apare.
 • Pasul 3 – Instalează aplicația. Ultimul pas este cel de a deschide fișierul apk. Apasă Instalare în mesajul care apare.

Asta e! Acum sunteți gata să mergeți și să vă bucurați de jocurile de noroc din mers, distrându-vă cu cazinoul online și pariați în fantastica casâ de pariuri.

Cum se descarcă Betano App Mobile iOS?


Descarcă Betano App Mobile iOS Descarcă Betano App Mobile iOS

Dacă dispozitivul dvs. mobil funcționează pe iOS-ul Apple, atunci aveți o sarcină mult mai ușoară de descărcare și instalare Betano. Nu numai că iOS-ul Apple este probabil cel mai bun sistem de operare din lume, Apple Store vă oferă aplicația gratuit, spre deosebire de Android și Play Store. De aceea, există milioane de jucatori posesori de iPhone sau iPad.

Procesul de descărcare este extrem de simplu:

 • Deschideți App Store pe dispozitivul dvs. iOS (iPhone sau iPad)
 • Tastați în bara de căutare cuvântul “Betano”
 • Select the “Settings” option and then go to “Security”.
 • Faceți clic aplicația mobilă Betano pe butonul GET

Simplu nu-i așa? Aici nu veți avea nevoie de niciun fișier .apk separat sau nimic pentru a obține aplicația Betano mobil.

Cum se instalează Betano App pe iPhone sau iPad?

Descărcarea aplicației Betano este foarte ușoară din magazinul Apple, iar instalarea este chiar mai ușoară și mai rapidă! De fapt, tot ce trebuie să faceți până când începeți să pariați pe această aplicație este să așteptați câteva secunde după terminarea descărcării.

Iată întreaga procedură:

 • Accesați App Store și găsiți aplicația
 • Descărcați-l și așteptați până când aplicația este gata de utilizare.
 • Instalarea va începe imediat după descărcarea aplicației.

Asta e. Ești gata să pleci! Atenție, dacă utilizați un dispozitiv iOS mai vechi, este posibil să trebuiască să așteptați încă câteva secunde în plus până la finalizarea instalării.

Site-ul Betano Mobil

Site-ul Betano Mobil

Dacă decideți că nu este nevoie să descărcați aplicația Android Betano sau cea din Apple Store pentru dispozitive iOS, vă puteți distra pe dispozitivul dvs. utilizând site-ul web Betano pentru mobil.

La fel ca în cazul aplicației, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet, fie că este vorba de wifi sau 3G, 4G, 5G. În acest fel, fără să modificați setările, veți putea să vă plasați pariurile sau să jucați la cazinoul din Vegas. Este ușor de utilizat și vă permite să localizați rapid tot ce ați putea căuta.

De asemenea, veți avea acces la asistența pentru clienți, precum și la portofoliul complet de jocuri, sloturi și sport.

Caracteristici Betano mobil

Fiind unul dintre cei mai buni furnizori din lume, casa de pariuri pentru mobil și cazinoul pentru mobil oferit de Betano are multe avantaje incredibile și caracteristici speciale. Acestea îți înbunătățesc experiența de joc. Iatăle pe cele mai importante:

Live streaming

Una dintre cele mai populare caracteristici, vă permite să urmăriți în meciuri HD din campionatele de top din Italia, Germania, Spania, Cupele Franței și Anglia, jocurile NBA și turneele de tenis. Multe companii evită să ofere streaming live, dar nu Betano! Urmăriți meciul pe care ați pariat în direct de pe dispozitivul dvs. mobil, indiferent de locul în care vă aflați.

Live Stream funcționează atât pe versiunea desktop, cât și pe aplicațiile mobile și pe site-ul web mobil. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet, pentru că altfel ar putea exista probleme cu fluxul live.

Bet Mentor

Este o inovație Betano care oferă jucătorilor sfaturi pentru a câștiga. Jucătorii aleg suma pariată dorită și suma pe care ar dori să o câștige. Apoi, Bet Mentor recomandă jocurile și cotele corespunzătoare. Depinde de dvs. ce sugestii alegeți sau chiar le puteți schimba după bunul plac.

Cash Out

Opțiune foarte populară în cazul în care vedeți pariul dvs. va fi “condamnat”. Cu opțiunea Cash Out puteți închide pariurile înainte ca meciul să fie încheiat. Desigur, trebuie să experimentați mult, deoarece există o mulțime de opțiuni.

Pariuri live

Funcția de pariuri live Betano vă permite să pariați pe evenimente live pe mai multe sporturi. Puteți utiliza această opțiune din mers, plasând pariuri live de pe telefon și tabletă.

Pariuri speciale

Cauti altceva? Ceva special? Secțiunea Pariuri speciale este pentru dvs., deoarece veți găsi diferite tipuri tipuri de piețe de pariere care în mod obișnuit nu sunt disponibile pe Betano Mobil.

BetCombo

Îmbunătățiți-vă experiența de joc cu BetCombo, care este disponibil indiferent dacă jucați de pe smartphone sau tabletă. Jucătorii pot combina diferite tipuri de pariuri din același meci pe același bilet de pariere. Rețineți că nu puteți combina toate piețele de pariere, deoarece unele dintre ele sunt excluse. În orice caz, puteți găsi câteva combinații interesante pentru a vă maximiza profiturile.

Misiuni Betano

Un nou program de recompensă pentru toți membrii Betano!

Plasează pariuri pe unul sau mai multe meciuri sau pe o competiție și încheie Misiunea pentru a câștiga un Full Bet!

Full Bet

Full Bet-urile sunt bonusuri oferite de Betano ca pariuri gratuite. După ce câștigi un Full Bet (la o Misiune, de exemplu), îl poți folosi pentru a plasa un pariu oferit de Betano. Dacă îl câștigi, vei primi toată suma Full Bet-ului și câștigurile aferente.

Marjă 0%

În fiecare zi vei găsi pe Betano cel puțin un meci cu cote cu marjă 0%. Această ofertă este valabilă pentru piața de rezultat final, unde cotele vor fi mai mari decât la alte meciuri. Meciul ales zilnic va fi de fiecare dată pe prima pagină a site-ului Betano sau pe pagina unei competiții, fiind lângă el simbolul de 0% într-un cerc roșu.

Handicap

Una dintre sutele de piețe de pariere pe care le poți alege. Când plasezi un pariu pe handicap (+ sau -), dai pronosticul că echipa (sau jucătorul) pe care pariezi va porni meciul cu un avantaj sau cu un dezavantaj. Ca biletul tău să fie câștigător, echipa (sau jucătorul) trebuie să înscrie mai multe goluri/puncte pentru a obține rezultatul dorit cu avantajul sau dezavantajul ales.

De exemplu: un pariu pe Manchester United -1 înseamnă că pornește cu un dezavantaj de un gol iar Manchester United va trebui să câștige meciul la diferență de 2 goluri.

GG/NG

GG/NG – GG – Gol/Gol, ambele echipe să înscrie într-un meci. NG – nu înscriu ambele echipe.

Cere un Pariu

Oricând vrei să pariezi pe un meci sau un eveniment care nu este disponibil pe Betano îl poți cere prin opțiunea Cere un Pariu!

Casa de Pariuri Betano mobil

Casa de Pariuri Betano mobil

Casa de Pariuri Betano mobil îndeplinește cele mai înalte cerințe și este pur și simplu remarcabilă. Veți găsi jocuri din toate ligile majore chiar și din cele mai mici divizii. Există mai mult de 160 de opțiuni de pariere disponibile. Pentru meciurile de top, cele din Premier Leaguede de exemplu, au peste 300 de piețe de pariuri. La fel ca pe versiunea desktop.

Pariurile speciale pe termen lung sunt foarte distractive și provocatoare. Puteți utiliza filtrul și clasifica pariurile în funcție de tip, cartonașe, handicapul sau pauza. De asemenea, puteți salva pariurile preferate. Pe Betano mobil veți găsi de la fotbal, tenis și tenis de masă la handbal, baschet, eSports și hochei pe gheață.

Cazinoul Betano Mobil

Cazinoul Betano Mobil

Cazinoul Betano mobil este identic cu versiunea desktop. Acest lucru înseamnă că jucătorii se vor bucura de cele mai bune sloturi, jackpoturi, ruletă, blackjack și poker, inclusiv unele dintre cele mai populare sloturi preferate de fani, precum “30 de fructe picante”, “Age-Troy” și multe altele.

Jucătorii pot găsi, de asemenea, multe alte genuri diferite de jocuri de cazino, cum ar fi:

 • Jocuri de masă
 • Jackpoturi
 • MegaWays

În excelentul cazinou live de la NetEnt și Playtech, sunt disponibile baccarat și roata norocului. Nu contează dacă jucați de pe dispozitivul dvs. mobil, care are un ecran mai mic decât desktopul. Vă puteți bucura în continuare de jocuri live-dealer.

Tot ce aveți nevoie este o conexiune stabilă la internet și sunteți gata să intrați în lumea blackjackcului, a ruletei și a altor mese live, fiecare dintre ele având un dealer live.

Betano App pentru mobil versus site-ul pentru mobil: Care este mai bine să alegem?

Ei bine, dacă sunteți un jucător experimentat și un utilizator de dispozitive mobile, atunci v-ați confruntat deja cu această dilemă de multe ori. Și probabil că știți deja răspunsul, deoarece acesta se reduce întotdeauna la propriile preferințe personale. Deci, ce este mai bine să utilizam? Aplicația mobilă sau site-ul mobil? Dacă aparțineți grupului de oameni care preferă viteza, confortul și securitatea maximă, atunci veți descărca aplicația, dar dacă vă simțiți confortabil, sigur și convenabil navigând pe web, atunci veți rămâne pe site.

Iată principalele avantaje și dezavantaje ale unei aplicații mobile:


Pro

 • Aplicația este întotdeauna mai bine optimizată.
 • Utilizatorii primesc notificări speciale pentru meciuri live (goluri, cartonașe etc.) și informații dacă biletul dvs. de pariuri este câștigator sau necastigator.
 • Nu trebuie s vă conectați în mod constant la contul dvs. după ce îl deschideți.
 • În majoritatea cazurilor, aplicațiile consumă mai puține date mobile.
 • Cu opțiunea MyLIVE oferită de Betano, vă puteți personaliza pagina de pariuri live alegând meciurile și competițiile pe care vrei să le urmărești mai atent.

Contra

 • Salvați spațiu de stocare pe dispozitiv. Nu trebuie să descărcați și să instalați o aplicație.
 • Nu sunt necesare actualizări și descărcări suplimentare.
 • Nu descărcați nimic și astfel economisiți spațiu de stocare pe dispozitivul dvs. portabil
 • În majoritatea cazurilor, dispozitivele mai vechi funcționează mai bine cu site-ul mobil comparativ cu aplicația.

Dispozitive compatibile

Conform magazinului Apple, cea mai recentă versiune necesită iOS 10.0 și watchOS 3.0 sau o versiune ulterioară. Deci, acest lucru înseamnă de fapt că majoritatea dispozitivelor fabricate după 2014 ar trebui să funcționeze foarte bine! Și acest lucru se aplică nu numai pentru telefoanele și tabletele iOS, ci și pentru telefoanele mobile cu Android. Așa cum faceți probabil cu orice altă aplicație, încercați să experimentați puțin înainte de a începe să pariați bani reali. Apoi, dacă totul funcționează bine și pare ok pentru tine, ești gata să începi.

Iată o listă de dispozitive compatibile pentru aplicația mobilă Betano:

 • Samsung: Galaxy S20 S10, S9, A40, A51, A71, A80, A90, M31, M30s, M21, M20, Nota 10
 • Apple: iPhone 12, 11, X, 8, SE, iPad Mini, Pro, Air, iPod touch
 • HTC: U12, life, U11, Ultra, Desire 19+, 12, 10, One A9, M9
 • Sony: Xperia 1 II, 5, 10 II, 10, 10 Plus, L4, L3, XZ3, XZ2
 • LG: K61, K51S, K50, K41S, K40 G8, G5, V40, Q60
 • Huawei: P40, P30, P20, P10, Smart, Mate Xs, 10, Y7, 6, 5
 • Nokia: 9 PureView, 8.3, 8.1, 8 Sirocco, 7.1, 7.2, 6.2, 5.1, 5.3, 4.2, 3.2, 2.3, 1.3, 1 Plus, 2720 Flip
 • Tablets: Sony Xperia Tablet, Z Series, Huawei MediaPad, Asus ZenScreen, Asus MB, ACEPAD, Acer Spin, Lenovo Tab M10, Yoga Smart Tab, Samsung Galaxy Tab S, A, E, Amazon Fire, Trekstore Surftab, Vankyo S20
 • Others: Google Pixel 3a, Motorola Moto Z Series, G Series, X Series, C Series, E Series, Asus ZenFone Series, Ulefone, Xiaomi Redmi Series, Xiaomi Mi Series.

Metodele de retragere disponibile și limite

Poți efectua o retragere prin card bancar, transfer bancar, Paysafe, Skrill sau Neteller. După ce intri în cont și urmezi traseul Tranzacții > Retragere, vei vedea toate metodele de retragere disponibile pentru contul tău, în funcție de metodele prin care ai depus. De asemenea, vei vedea și limitele minime și maxime de retragere pentru fiecare metodă. De exemplu, poți retrage de la 40 RON într-un portofel electronic până la 180.000 RON într-un card bancar. Fiecare cerere de retragere este soluționată în ordinea priorității în aceeași zi sau în ziua de după cerere.

Dacă a fost verificat contul tău și nu mai este nevoie de vreun document, cererea este aprobată iar transferul va fi făcut în câteva zile. Timpul de procesare depinde de metoda de retragere pe care ai ales-o, portofelul electronic fiind cea mai rapidă, unde transferul este făcut instant în momentul în care retragerea este aprobată. Retragerea prin transfer bancar durează 1-4 zile iar prin card bancar 3-7 zile lucrătoare.

În efortul nostru de a oferi cele mai bune servicii, ne străduim să efectuăm plățile cât mai repede iar procesul poate dura uneori doar câteva ore. În cele mai multe cazuri, primele retrageri din fiecare lună sunt gratuite, după care sunt aplicate taxe ce diferă în funcție de metoda de retragere aleasă. În plus, banca ta poate adăuga taxe suplimentare retragerii tale, a căror sumă poate varia.

These are the deposit options available at Betano with the respective limits (minimum deposit and maximum deposit):


Metode de plata
Taxe
Timp de prelucrare
Valoare (min)(lei)
Valoare (max)(lei)
Card bancar
Gratuit
Instant
20
180.000
Skrill
Gratuit
Instant
20
40.000
Skrill 1-Tap
Gratuit
Instant
20
40.000
Paysafe
Gratuit
Instant
20
40.000
Neteller
Gratuit
Instant
40
40.000

Iată limitele minime și maxime de retragere oferite de Betano:


Metode de plata
Taxe
Timp de prelucrare
Valoare (min)(lei)
Valoare (max)(lei)
Card bancar
9,00 lei pentru fiecare retragere. Primele 2 retrageri din lună sunt gratuite
2-5 zile lucrătoare
40
180.000
Skrill
1% din fiecare retragere până la 450,00 lei suma 4,50 lei pentru retrageri mai mari de 450,00 lei. Primele 2 retrageri din lună sunt gratuite
În cursul zilei
40
40.000
Neteller
1% din fiecare retragere până la 450,00 lei suma 4,50 lei pentru retrageri mai mari de 450,00 lei. Primele 2 retrageri din lună sunt gratuite
Pe durata zilei respective
40
10.000
Cardul meu Paysafe
Gratuit
În cursul zilei
40
10.000
Transfer bancar
10,00 lei pentru fiecare retragere. Primele 2 retrageri din lună sunt gratuite
1-4 zile lucrătoare
80
40.000

Întrebări Frecvente (FAQ)

Cât de ușoar este să navighezi și utilizezi pe siteul Betano mobil?

Este foarte ușor să navigați pe site-ul Betano mobil trebuie doar să faceți clic pe browserul dispozitivului mobil și să vizitați site-ul. Fie că utilizați Safari, Google Chrome, Opera sau Firefox, experiența este excelentă.

De unde să descărc fișierul .apk Betano?

Atenție: Aplicația Betano pentru Android este disponibilă doar pe site-ul nostru. Nu luați în considerare altă sursă pentru a o descărca.

Pot primi un bonus de bun venit când pariez de pe iPad-ul meu?

Sigur, dacă nu v-ați înscris înainte și sunteți un client nou, puteți primi bonusul de bun venit.

Pot să plasez pariurile mele de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy?

Dacă telefonul dvs. mobil poate rula aplicația, nu veți avea probleme.

Trebuie să descarc altceva în afară de aplicație pentru a juca în cazinou?

Doar aplicația! Fișierul .apk în cazul în care aveți un dispozitiv cu Android sau aplicația din Apple Store dacă utilizați un iPhone sau iPad. Cu toate acestea, puteți juca oricând în Betano Mobile Cazino de pe site-ul mobil. În acest fel, nu va trebui să descărcați nimic.

Funcțiile cash out și streaming live sunt disponibile și pentru tablete?

Desigur! Nu contează dacă alegeți o tabletă un smartphone sau desktop. Veți putea urmări prin streaming live evenimentele la care ați participat și dispuneți de opțiunea cash out pentru pariurile dvs.! Atâta timp cât dispozitivul dvs. poate rula aplicația sau site-ul mobil, nu ar trebui să aveți probleme.

Despre Betano

Betano, este unul dintre operatorii cu cea mai rapidă creștere de pe piață care deține o licență MGA, precum și licențe locale în Germania, Austria, România și Portugalia.

Parteneri – Susținem dezvoltarea sportului și fair-play-ul. În România, partenerii noștri sunt Universitatea Craiova și FCSB, iar în Europa sunt VfB Stuttgart, Hannover, Sporting Braga, Maritimo Funchal, Olympiacos Pireu, PAOK Salonic, OFI Creta, Apollon Limassol și Anorthosis Famagusta.

Asistență pentru clienți Betano și date de contact

Oricând ai nevoie de ajutor, serviciul nostru de Relații Clienți este pregătit să te ajute. Ne poți contacta telefonic, pe chat, WhatsApp, Facebook sau e-mail:

 • Live Chat LIVE: Suntem aici pentru tine. Apelează la serviciul nostru de Chat LIVE și rezolvăm totul împreună! Departamentul de Relații cu Clienții este disponibil zilnic, în intervalul 10:00-24:00.
 • Call Center: +40 31 630 1015 Poți să ne contactezi telefonic! Trebuie doar să ne suni la numărul de mai jos și îți stăm la dispoziție pentru orice situație întâmpinată. Serviciul este disponibil între orele 12:00-22:00 (apel cu tarif normal).
 • E-mail: [email protected] Dacă preferi comunicarea în scris, poți să ne contactezi oricând la adresa de e-mail [email protected] Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil și vom găsi soluția optimă pentru tine. Așteptăm cu interes și sugestii sau comentarii despre site-ul nostru. WhatsApp: +49 176 365 270 80
 • Messenger: Ne poți contacta și pe Facebook Messenger! Apasă pe “Deschide Messenger” mai jos și trimite-ne un mesaj privat (Serviciul este disponibil între orele 10:00 – 24:00).
 • Marketing: [email protected] Pentru publicitate, sponsorizări și marketing te rugăm să ne contactezi prin e-mail la [email protected] Dacă dorești să intri în platforma de afiliere, te rugăm să accesezi https://affiliates.betano.com/ sau să ne contactezi prin [email protected]

Evaluare Betano mobil

Dezavantajul este că nu există niciun bonus Betano sau oferte speciale pentru jucătorii care preferă aplicațiile oferite de Betano, dar sentimentul general este pozitiv pentru furnizor. Betano obține un scor aproape perfect nu numai pentru aplicațiile sale mobile, ci și pentru site-ul său mobil online. Ambele versiuni funcționează impecabil.

Trebuie doar să dețineți un dispozitiv care acceptă aplicațiile. Atâta timp cât dispozitivul dvs. le suportă, veți avea o experiență de joc excelentă. Nu uitați să testați ambele versiuni, aplicația și site-ul și să decideți care dintre ele se potrivește mai bine nevoilor dumneavoastră!

Evaluarea aplicației Betano mobil:
  9.7